Nutriční hodnoty (Živáňský vepřový závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 082 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 49,49 g |
– nasycené | 23,18 g |
– nenasycené | 21,22 g |
–– mononenasycené | 16,04 g |
–– polynenasycené | 5,18 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 13,27 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 67,58 g |
– cukry | 30,73 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 plátků 8 plátků vepřové kýty (cca po 150g) | Vepřová kýta | |
6 PL 6 PL kečupu | Kečup sladký | 90 ml |
3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
3 PL 3 PL másla | Máslo kravské | 30 g |
0,1 l 0,1 l vody | Voda | 100.00000149011612 ml |
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |