Nutriční hodnoty (Brambory "na loupačku")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 920 kJ / 2 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,75 g |
Tuky | 148,80 g |
– nasycené | 94,45 g |
– nenasycené | 49,10 g |
–– mononenasycené | 45,41 g |
–– polynenasycené | 3,69 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 27,65 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 219,01 g |
– cukry | 35,61 g |
––– laktóza | 23,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,6 kg 1,6 kg stejně velkých brambor (varný typ A) | Brambor zimní | 1600.000023841858 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
5-7 lžic 5-7 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 svazek 1 svazek pažitky (nebo i jiných bylinek) | Pažitka čerstvá | 50 g |
1 kousek 1 kousek křenu | Křen čerstvý |