Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory "na loupačku")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 920 kJ /
2 610 kcal
Bílkoviny84,86 g
– z toho živočišné bílkoviny59,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,75 g
Tuky148,80 g
– nasycené94,45 g
– nenasycené49,10 g
–– mononenasycené45,41 g
–– polynenasycené3,69 g
––– omega 30,68 g
Vláknina27,65 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy219,01 g
– cukry35,61 g
––– laktóza23,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,6 kg 1,6 kg stejně velkých brambor (varný typ A) Brambor zimní 1600.000023841858 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
5-7 lžic 5-7 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 svazek 1 svazek pažitky (nebo i jiných bylinek) Pažitka čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek křenu Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.