Nutriční hodnoty (Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 312 kJ / 2 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,45 g |
Tuky | 87,72 g |
– nasycené | 53,83 g |
– nenasycené | 31,69 g |
–– mononenasycené | 19,48 g |
–– polynenasycené | 12,21 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 7,45 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 262,50 g |
– cukry | 25,10 g |
––– laktóza | 14,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g drobných těstovin | Těstoviny pšeničné | 300 g |
500 g 500 g bílé klobásy (vinné nebo smetanové) | Klobása | 500 g |
150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
1 svazek 1 svazek hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 60 g |
250 ml 250 ml mléka nebo smetany na vaření | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej nebo máslo | Olej řepkový |