Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 312 kJ /
2 465 kcal
Bílkoviny150,45 g
– z toho živočišné bílkoviny111,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,45 g
Tuky87,72 g
– nasycené53,83 g
– nenasycené31,69 g
–– mononenasycené19,48 g
–– polynenasycené12,21 g
––– omega 30,78 g
Vláknina13,55 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 7,45 g
Sůl17,75 g
Sacharidy262,50 g
– cukry25,10 g
––– laktóza14,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g drobných těstovin Těstoviny pšeničné 300 g
500 g 500 g bílé klobásy (vinné nebo smetanové) Klobása 500 g
150 g 150 g nivy Niva 50% t. v s. 150 g
1 svazek 1 svazek hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 60 g
250 ml 250 ml mléka nebo smetany na vaření Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej nebo máslo Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.