Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Směs pečená v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 115 kJ /
2 896 kcal
Bílkoviny162,55 g
– z toho živočišné bílkoviny148,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,35 g
Tuky214,54 g
– nasycené68,54 g
– nenasycené139,71 g
–– mononenasycené119,23 g
–– polynenasycené20,48 g
––– omega 30,66 g
Vláknina26,05 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 8,30 g
Sůl20,34 g
Sacharidy69,20 g
– cukry32,30 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřové kýty Vepřová kýta 200 g
200 g 200 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
200 g 200 g drůbežích jater Játra kuřecí 200 g
100 g 100 g hlívy ústřičné nebo žampiony Hlíva ústřičná syrová 100 g
2 2 barevné papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 špekáčky Špekáček
100 g 100 g syrových brambor Brambor zimní 100 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 lžička 1 lžička grilovacího koření Grilovací koření 5 g
1 lžička 1 lžička mexického koření Koření Argentina 5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 svazek 1 svazek petrželky kudrnky Petržel nať čerstvá 80 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.