Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra s jablky a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 017 kJ /
721 kcal
Bílkoviny6,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,44 g
Tuky45,94 g
– nasycené3,58 g
– nenasycené40,03 g
–– mononenasycené27,88 g
–– polynenasycené12,14 g
––– omega 33,71 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy63,50 g
– cukry41,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 plátků 8 plátků vepřových jater Játra vepřová
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.