Nutriční hodnoty (Játra s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 017 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 45,94 g |
– nasycené | 3,58 g |
– nenasycené | 40,03 g |
–– mononenasycené | 27,88 g |
–– polynenasycené | 12,14 g |
––– omega 3 | 3,71 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,50 g |
– cukry | 41,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 plátků 8 plátků vepřových jater | Játra vepřová | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |