Nutriční hodnoty (Znojemská pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 580 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 7,12 g |
– nasycené | 3,06 g |
– nenasycené | 3,26 g |
–– mononenasycené | 2,81 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 13,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
4 4 sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar (nebo voda s 1/2 kostky Masoxu) | Vývar masový | |
olej | Olej řepkový |