Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 989 kJ /
714 kcal
Bílkoviny51,53 g
– z toho živočišné bílkoviny50,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky46,67 g
– nasycené27,96 g
– nenasycené18,13 g
–– mononenasycené11,13 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,15 g
Sacharidy20,85 g
– cukry13,95 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 konzervy 2 konzervy sterilovaných fazolí ve slaném nálevu (červené nebo bílé) Fazole v konzervě
1 1 střední cibule (lepší je červená) Cibule čerstvá 70 g
3 nožičky 3 nožičky kuřecích párků Párek vepřový 120 g
15 dkg 15 dkg tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
sladký kečup Kečup sladký
majolka Majonéza
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.