Nutriční hodnoty (Fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 989 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 46,67 g |
– nasycené | 27,96 g |
– nenasycené | 18,13 g |
–– mononenasycené | 11,13 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 20,85 g |
– cukry | 13,95 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 konzervy 2 konzervy sterilovaných fazolí ve slaném nálevu (červené nebo bílé) | Fazole v konzervě | |
1 1 střední cibule (lepší je červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 nožičky 3 nožičky kuřecích párků | Párek vepřový | 120 g |
15 dkg 15 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
sladký kečup | Kečup sladký | |
majolka | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |