Nutriční hodnoty (Závin s lískovými oříšky a hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 967 kJ / 2 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,15 g |
Tuky | 86,44 g |
– nasycené | 11,96 g |
– nenasycené | 55,88 g |
–– mononenasycené | 15,38 g |
–– polynenasycené | 40,50 g |
––– omega 3 | 6,48 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 270,90 g |
– cukry | 215,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
listové těsto nebo těsto na jaké jste zvyklí na závin | Listové těsto | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g pískového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
strouhaná kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
80 g 80 g strouhaných ořechů nebo mletých lískových oříšků | Vlašské ořechy | 80 g |
trošku trošku skořice | Skořice ceylonská | |
800 g 800 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 800 g |