Nutriční hodnoty (Polévkou z drůbežího masa proti nachlazení a chřipce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 353 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 360,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 349,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,86 g |
Tuky | 34,00 g |
– nasycené | 9,11 g |
– nenasycené | 22,21 g |
–– mononenasycené | 14,77 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 3,15 g |
Vláknina | 29,45 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 940 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 57,60 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg kuřecího masa (pozn.) | Kuře prso | 1500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 česneky paličky | Česnek čerstvý | 140 g |
čerstvý zázvor cca 6x3 cm | Zázvor čerstvý | |
15 kuliček 15 kuliček koriandru a čtyřbarevného pepře | Koriandr semena | |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
8 8 chilli papriček sušených | Chilli paprička sušená | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
libeček | Libeček čerstvý | |
1 hrst 1 hrst celerová nať sušená | Petržel nať čerstvá | |
1 hrst 1 hrst petrželová nať sušená | Petržel nať sušená | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celý pórek | Pórek čerstvý | |
kus kus kedlubny | Kedluben čerstvý | |
ks ks celeru | Celer bulva čerstvá | |
kapustový list list | ||
květák (6 růžiček) | Květák čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce tuku na restování | Margarín | 30 g |