Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévkou z drůbežího masa proti nachlazení a chřipce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 353 kJ /
1 996 kcal
Bílkoviny360,36 g
– z toho živočišné bílkoviny349,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,86 g
Tuky34,00 g
– nasycené9,11 g
– nenasycené22,21 g
–– mononenasycené14,77 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 33,15 g
Vláknina29,45 g
Cholesterol 825 mg
Sodík 940 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy57,60 g
– cukry13,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg kuřecího masa (pozn.) Kuře prso 1500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 česneky paličky Česnek čerstvý 140 g
čerstvý zázvor cca 6x3 cm Zázvor čerstvý
15 kuliček 15 kuliček koriandru a čtyřbarevného pepře Koriandr semena
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
8 8 chilli papriček sušených Chilli paprička sušená
muškátový oříšek Muškátový oříšek
libeček Libeček čerstvý
1 hrst 1 hrst celerová nať sušená Petržel nať čerstvá
1 hrst 1 hrst petrželová nať sušená Petržel nať sušená
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
celý pórek Pórek čerstvý
kus kus kedlubny Kedluben čerstvý
ks ks celeru Celer bulva čerstvá
kapustový list list
květák (6 růžiček) Květák čerstvý
2 lžíce 2 lžíce tuku na restování Margarín 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.