Nutriční hodnoty (Lahůdkově zapečený květák s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
Tuky | 52,82 g |
– nasycené | 22,95 g |
– nenasycené | 22,11 g |
–– mononenasycené | 17,81 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,23 g |
Sacharidy | 19,75 g |
– cukry | 12,68 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
100 g 100 g šunky vcelku (nebo salámu, který se dá strouhat) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
100 ml 100 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
100 g 100 g strouhaného sýra Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 konzerva 1 konzerva krájených žampionů | Žampion čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 dl 1 dl vývaru z květáku | Vývar zeleninový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
zelená část pórku | Pórek čerstvý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |