Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkově zapečený květák s bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 547 kJ /
848 kcal
Bílkoviny72,67 g
– z toho živočišné bílkoviny71,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,33 g
Tuky52,82 g
– nasycené22,95 g
– nenasycené22,11 g
–– mononenasycené17,81 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,23 g
Vláknina4,06 g
Cholesterol 946 mg
Sodík 2,20 g
Sůl5,23 g
Sacharidy19,75 g
– cukry12,68 g
––– laktóza10,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
100 g 100 g šunky vcelku (nebo salámu, který se dá strouhat) Šunka vepřová vařená 100 g
100 ml 100 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
100 g 100 g strouhaného sýra Eidam Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 konzerva 1 konzerva krájených žampionů Žampion čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 dl 1 dl vývaru z květáku Vývar zeleninový
petrželka Petržel nať čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá
medvědí česnek Česnek medvědí čerstvý
zelená část pórku Pórek čerstvý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.