Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestková omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 228 kJ /
1 011 kcal
Bílkoviny11,19 g
– z toho živočišné bílkoviny4,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,64 g
Tuky59,18 g
– nasycené37,57 g
– nenasycené20,15 g
–– mononenasycené17,68 g
–– polynenasycené2,47 g
––– omega 30,41 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 182 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy102,30 g
– cukry69,10 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g švestkových povidel Povidla 80 g
40 g 40 g sušených švestek (bez pecek) Švestky sušené 40 g
40 g 40 g švestek z kompotu Švestky čerstvé 40 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
skořice Skořice ceylonská
vývar z uzeného masa Vývar masový
hřebíček Hřebíček
1 lžička 1 lžička krupicového cukru Cukr bílý 5 g
citrónová kůra i šťáva Citronová kúra čerstvá
100-200 ml 100-200 ml sladké 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.