Nutriční hodnoty (Květáková podzimní polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 1 821 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
Tuky | 17,34 g |
– nasycené | 10,81 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 5,31 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 56,86 g |
– cukry | 13,56 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 většího květáku | Květák čerstvý | |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 konzerva 1 konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
8 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
vegeta podle chuti | Kořenící směs sypká | |
2 lžíce 2 lžíce máslo | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
vývar | Vývar masový |