Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková podzimní polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie1 821 kJ /
435 kcal
Bílkoviny8,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,96 g
Tuky17,34 g
– nasycené10,81 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené5,31 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,07 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy56,86 g
– cukry13,56 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 většího květáku Květák čerstvý
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 konzerva 1 konzerva sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný
1 konzerva 1 konzerva kukuřice Kukuřice sterilovaná
8 8 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
vegeta podle chuti Kořenící směs sypká
2 lžíce 2 lžíce máslo Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.