Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ramínko na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 058 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 312,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 298,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 64,00 g |
– nasycené | 16,35 g |
– nenasycené | 31,60 g |
–– mononenasycené | 27,45 g |
–– polynenasycené | 4,15 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 975 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového ramínka (plecko)s kostí | Vepřová plec | 1500 g |
50 dkg 50 dkg žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
2 2 cibule šalotky | Šalotka čerstvá | |
koření na vepřové maso | Kmín mletý | |
červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |