Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ramínko na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 058 kJ /
1 926 kcal
Bílkoviny312,50 g
– z toho živočišné bílkoviny298,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky64,00 g
– nasycené16,35 g
– nenasycené31,60 g
–– mononenasycené27,45 g
–– polynenasycené4,15 g
––– omega 30,30 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 790 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy15,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového ramínka (plecko)s kostí Vepřová plec 1500 g
50 dkg 50 dkg žampionů Žampion čerstvý 500 g
2 2 cibule šalotky Šalotka čerstvá
koření na vepřové maso Kmín mletý
červená kapie Paprika červená čerstvá
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.