Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný chlebíček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 092 kJ /
3 129 kcal
Bílkoviny43,65 g
– z toho živočišné bílkoviny9,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,20 g
Tuky104,40 g
– nasycené61,91 g
– nenasycené37,41 g
–– mononenasycené31,84 g
–– polynenasycené5,57 g
––– omega 30,64 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy485,58 g
– cukry264,88 g
––– laktóza0,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka (asi 300 g) Jablko čerstvé 600 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
80 g 80 g rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
1 1 zakysaná smetana (200 ml) Smetana kravská zakysaná 12%
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
60 g 60 g krupicového cukru (nejlépe hnědého) Cukr bílý 60 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.