Nutriční hodnoty (Jablečný chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 092 kJ / 3 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 104,40 g |
– nasycené | 61,91 g |
– nenasycené | 37,41 g |
–– mononenasycené | 31,84 g |
–– polynenasycené | 5,57 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 485,58 g |
– cukry | 264,88 g |
––– laktóza | 0,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka (asi 300 g) | Jablko čerstvé | 600 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
80 g 80 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
1 1 zakysaná smetana (200 ml) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
60 g 60 g krupicového cukru (nejlépe hnědého) | Cukr bílý | 60 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu |