Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicová polévka (fofr))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie753 kJ /
180 kcal
Bílkoviny8,75 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,76 g
– nasycené7,12 g
– nenasycené6,30 g
–– mononenasycené5,40 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,78 g
– cukry0,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce hrubé pšeničné krupice Krupice pšeničná hrubá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 kostka 1 kostka Masoxu (nebo vývar) Bujón hovězí
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.