Nutriční hodnoty (Krupicová polévka (fofr))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 753 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,76 g |
– nasycené | 7,12 g |
– nenasycené | 6,30 g |
–– mononenasycené | 5,40 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,78 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce hrubé pšeničné krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 kostka 1 kostka Masoxu (nebo vývar) | Bujón hovězí | |
voda | Voda |