Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeské bosáky - drbáky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 862 kJ /
2 118 kcal
Bílkoviny58,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,70 g
Tuky10,68 g
– nasycené2,90 g
– nenasycené4,84 g
–– mononenasycené1,94 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,78 g
Vláknina41,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,27 g
Sůl7,77 g
Sacharidy426,15 g
– cukry29,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg syrových brambor Brambor zimní 1000 g
8-10 8-10 rohlíků (nebo housky, případně veky) Rohlík pšeničný bílý 387 g
1 lžíce 1 lžíce solamylu (na obalení) Bramborový škrob 15 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.