Nutriční hodnoty (Jihočeské bosáky - drbáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 862 kJ / 2 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,70 g |
Tuky | 10,68 g |
– nasycené | 2,90 g |
– nenasycené | 4,84 g |
–– mononenasycené | 1,94 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 41,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,77 g |
Sacharidy | 426,15 g |
– cukry | 29,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
8-10 8-10 rohlíků (nebo housky, případně veky) | Rohlík pšeničný bílý | 387 g |
1 lžíce 1 lžíce solamylu (na obalení) | Bramborový škrob | 15 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |