Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dort s cappuccinem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 431 kJ /
3 927 kcal
Bílkoviny103,75 g
– z toho živočišné bílkoviny77,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,12 g
Tuky147,96 g
– nasycené28,81 g
– nenasycené107,07 g
–– mononenasycené76,89 g
–– polynenasycené30,18 g
––– omega 38,52 g
Vláknina11,65 g
Cholesterol 607 mg
Sodík 560 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy515,70 g
– cukry280,00 g
––– laktóza25,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 dcl 1 dcl oleje Olej řepkový 100 ml
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
50 g 50 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 50 g
50 g 50 g solamylu Bramborový škrob 50 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
3 lžíce 3 lžíce likéru (dala jsem bezinkový, lze dát mandlový, určitě i rum) Likér 45 ml
7 lžic 7 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 105 ml
kompot jahodový (třešní,...)- já měla 410 g Jahody zavařené
3 lžíce 3 lžíce solamylu Bramborový škrob 45 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/2 lžice 1/2 lžice strouhané citrónové kúry Citronová kúra čerstvá 7.5 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 plátků 10 plátků želatiny Želatina vepřová
1 1 smetana na šlehání Smetana kravská sladká 30%
5 lžic 5 lžic instantního cappuccina Cappuccino 75 ml
kakao Kakao prášek
likér Likér
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.