Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní uzené na kyselém zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 772 kJ /
902 kcal
Bílkoviny6,40 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,90 g
Tuky84,53 g
– nasycené41,11 g
– nenasycené42,25 g
–– mononenasycené36,08 g
–– polynenasycené6,17 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy21,20 g
– cukry17,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Moravské uzené maso (nebo jiného) Vepřová kýta uzená
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
sklenici sklenici kysaného zelí Zelí bílé kvašené
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 listy 3 listy bobkové listy Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
celý kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
trošku trošku oleje (nebo sádla) Olej řepkový
1 dcl 1 dcl světlého piva (nemusí být) Pivo světlé 10ᵒ 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.