Nutriční hodnoty (Pikantní uzené na kyselém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 84,53 g |
– nasycené | 41,11 g |
– nenasycené | 42,25 g |
–– mononenasycené | 36,08 g |
–– polynenasycené | 6,17 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 21,20 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Moravské uzené maso (nebo jiného) | Vepřová kýta uzená | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
sklenici sklenici kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 listy 3 listy bobkové listy | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
celý kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
trošku trošku oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | |
1 dcl 1 dcl světlého piva (nemusí být) | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |