Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicová kaše s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 704 kJ /
1 841 kcal
Bílkoviny14,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky70,07 g
– nasycené43,73 g
– nenasycené24,43 g
–– mononenasycené21,03 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,51 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy273,64 g
– cukry193,97 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
100 g 100 g krupice Krupice pšeničná hrubá 100 g
trochu trochu vody Voda
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
špetka špetka soli Sůl mořská
skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.