Nutriční hodnoty (Krupicová kaše s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 70,07 g |
– nasycené | 43,73 g |
– nenasycené | 24,43 g |
–– mononenasycené | 21,03 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 273,64 g |
– cukry | 193,97 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
trochu trochu vody | Voda | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |