Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opilcův salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 400 kJ /
813 kcal
Bílkoviny25,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky23,36 g
– nasycené3,87 g
– nenasycené19,26 g
–– mononenasycené15,80 g
–– polynenasycené3,47 g
––– omega 30,02 g
Vláknina58,00 g
Cholesterol 2 mg
Sodík 3,27 g
Sůl8,01 g
Sacharidy113,44 g
– cukry30,80 g
––– laktóza0,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
2 2 nakrájené cibule Cibule čerstvá 140 g
5 5 kyselých okurek Okurka polní zavařená
2 2 nakrájené feferonky Chilli paprička čerstvá
4 4 utřené stroužky česneku Česnek čerstvý 280 g
10 10 matjesů (nemusí být tolik) Matjesy v oleji
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu (nebo majolky) Jogurt kravský bílý 1,5% 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.