Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 833 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,61 g |
Tuky | 38,44 g |
– nasycené | 9,40 g |
– nenasycené | 27,21 g |
–– mononenasycené | 19,26 g |
–– polynenasycené | 7,95 g |
––– omega 3 | 2,85 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 52,85 g |
– cukry | 20,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsních řízků (nebo stehenních) | Kuře prso | 500 g |
300 g 300 g mraženého hrášku (nebo 1 konzerva sterilovaného) | Hrášek zelený mražený | 300 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
200 ml 200 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |