Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská jemná polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie4 989 kJ /
1 193 kcal
Bílkoviny41,02 g
– z toho živočišné bílkoviny28,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,42 g
Tuky71,54 g
– nasycené38,75 g
– nenasycené31,99 g
–– mononenasycené18,21 g
–– polynenasycené13,77 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,08 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,00 g
Sacharidy91,80 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 nožiček 5 nožiček frankfurtských párků Párek vepřový 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
1 kostka 1 kostka masoxu (možno vynechat) Bujón hovězí
3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 3 g
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
česnek Česnek čerstvý
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.