Nutriční hodnoty (Frankfurtská jemná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 4 989 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,42 g |
Tuky | 71,54 g |
– nasycené | 38,75 g |
– nenasycené | 31,99 g |
–– mononenasycené | 18,21 g |
–– polynenasycené | 13,77 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,08 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 91,80 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 nožiček 5 nožiček frankfurtských párků | Párek vepřový | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 kostka 1 kostka masoxu (možno vynechat) | Bujón hovězí | |
3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |