Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masová polévka skoro maďarská)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 568 kJ /
853 kcal
Bílkoviny98,88 g
– z toho živočišné bílkoviny92,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky38,17 g
– nasycené19,24 g
– nenasycené13,84 g
–– mononenasycené11,82 g
–– polynenasycené2,02 g
––– omega 30,25 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 990 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy23,50 g
– cukry13,40 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kuřecích jater Játra kuřecí 150 g
150 g 150 g vepřová plec (kýta) Vepřová plec 150 g
150 g 150 g telecí kýta Telecí kýta 150 g
200 g 200 g žampiony Žampion čerstvý 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
voda - (vývar z kostí) Voda
200 ml 200 ml zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
petrželová nať Petržel nať čerstvá
koprová nať Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.