Nutriční hodnoty (Masová polévka skoro maďarská)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 568 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 38,17 g |
– nasycené | 19,24 g |
– nenasycené | 13,84 g |
–– mononenasycené | 11,82 g |
–– polynenasycené | 2,02 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 23,50 g |
– cukry | 13,40 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 150 g |
150 g 150 g vepřová plec (kýta) | Vepřová plec | 150 g |
150 g 150 g telecí kýta | Telecí kýta | 150 g |
200 g 200 g žampiony | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda - (vývar z kostí) | Voda | |
200 ml 200 ml zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
koprová nať | Kopr nať čerstvý |