Nutriční hodnoty (Bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 349 kJ / 801 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,95 g |
Tuky | 31,10 g |
– nasycené | 14,09 g |
– nenasycené | 16,45 g |
–– mononenasycené | 4,23 g |
–– polynenasycené | 12,23 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 93,50 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g šunkového salámu | Měkký salám | 200 g |
2 2 pórkové natě | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g nakládaných červených paprik kapie | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1/4 l 1/4 l majonézy | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |