Nutriční hodnoty (Pekingský hrnec -dietní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 587 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,80 g |
Tuky | 103,91 g |
– nasycené | 47,19 g |
– nenasycené | 51,49 g |
–– mononenasycené | 41,33 g |
–– polynenasycené | 10,15 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 39,36 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 654 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 115,10 g |
– cukry | 51,30 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
400 g 400 g mletého masa / nejlépe kuřecího nebo krůtího | Vepřový ořez | 400 g |
50 g 50 g másla nebo oleje | Máslo kravské | 50 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
4-6 4-6 syrových brambor | Brambor zimní | 250 g |
1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Masox | Bujón hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |