Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pekingský hrnec -dietní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 587 kJ /
1 813 kcal
Bílkoviny87,15 g
– z toho živočišné bílkoviny64,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,80 g
Tuky103,91 g
– nasycené47,19 g
– nenasycené51,49 g
–– mononenasycené41,33 g
–– polynenasycené10,15 g
––– omega 30,46 g
Vláknina39,36 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 654 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy115,10 g
– cukry51,30 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
400 g 400 g mletého masa / nejlépe kuřecího nebo krůtího Vepřový ořez 400 g
50 g 50 g másla nebo oleje Máslo kravské 50 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
6 6 rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
4-6 4-6 syrových brambor Brambor zimní 250 g
1/4 l 1/4 l vody Voda 250 ml
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Masox Bujón hovězí
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.