Nutriční hodnoty (Kuře s brambory v křenové smetánce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 645 kJ / 1 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 90,52 g |
– nasycené | 60,08 g |
– nenasycené | 26,94 g |
–– mononenasycené | 24,08 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 7,28 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 774 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 57,40 g |
– cukry | 20,60 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
300 ml 300 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
80 g 80 g krenexu (křeníku ap.) | Křen sterilovaný | 80 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
případně mléko na rozředění výpeku | Výpek |