Nutriční hodnoty (Květákové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 85,06 g |
– nasycené | 41,25 g |
– nenasycené | 42,54 g |
–– mononenasycené | 36,14 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 40,60 g |
– cukry | 23,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř černý | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený |