Nutriční hodnoty (Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 633 kJ / 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,01 g |
Tuky | 21,78 g |
– nasycené | 8,73 g |
– nenasycené | 8,89 g |
–– mononenasycené | 6,68 g |
–– polynenasycené | 2,21 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 456 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 129,26 g |
– cukry | 123,07 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pokrájená veka | Veka | |
3 3 velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 2 skořicové cukry | Cukr skořicový | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
máslo na vymazání pekáče | Máslo kravské |