Nutriční hodnoty (Jarní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 095 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,71 g |
Tuky | 52,40 g |
– nasycené | 7,18 g |
– nenasycené | 45,22 g |
–– mononenasycené | 39,08 g |
–– polynenasycené | 6,14 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 3,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 4,01 g |
– cukry | 2,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce ovocného octa | Ocet jablečný | |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
pár lístků lístků mladého zeleného salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kopřivy | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
listy pampelišek | Jitrocel list | |
šťovík | Šťovík listy čerstvé | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý |