Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 095 kJ /
501 kcal
Bílkoviny1,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,71 g
Tuky52,40 g
– nasycené7,18 g
– nenasycené45,22 g
–– mononenasycené39,08 g
–– polynenasycené6,14 g
––– omega 30,06 g
Vláknina3,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy4,01 g
– cukry2,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 ředkviček Ředkvička čerstvá
2 lžíce 2 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce ovocného octa Ocet jablečný
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
pár lístků lístků mladého zeleného salátu Salát hlávkový čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kopřivy Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
listy pampelišek Jitrocel list
šťovík Šťovík listy čerstvé
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
čerstvý tymián Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.