Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta zapékaná s rýži, houbami a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 847 kJ /
1 636 kcal
Bílkoviny75,65 g
– z toho živočišné bílkoviny59,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,18 g
Tuky62,86 g
– nasycené22,94 g
– nenasycené29,28 g
–– mononenasycené16,93 g
–– polynenasycené12,35 g
––– omega 30,17 g
Vláknina26,75 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 2,19 g
Sůl5,15 g
Sacharidy179,85 g
– cukry15,75 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší kapusta Kapusta hlávková čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g rýže Rýže bílá 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sušených hub Houby sušené směs 30 g
50 g 50 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
150 g 150 g měkkého salámu Měkký salám 150 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.