Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 788 kJ /
3 773 kcal
Bílkoviny150,69 g
– z toho živočišné bílkoviny123,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,99 g
Tuky281,20 g
– nasycené130,83 g
– nenasycené115,99 g
–– mononenasycené97,95 g
–– polynenasycené18,04 g
––– omega 31,87 g
Vláknina34,07 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 7,90 g
Sůl19,42 g
Sacharidy145,86 g
– cukry26,12 g
––– laktóza9,11 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-800 g 600-800 g brambor (podle potřeby) Brambor zimní 700 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
400 g 400 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 400 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
400 g 400 g listového špenátu Špenát čerstvý 400 g
200 g 200 g nivy Niva 50% t. v s. 200 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 sáček 1 sáček koření Francouzské brambory od Kotányi Grilovací koření
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.