Nutriční hodnoty (Květákový salát s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 184 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 42,80 g |
– nasycené | 5,94 g |
– nenasycené | 36,64 g |
–– mononenasycené | 31,34 g |
–– polynenasycené | 5,30 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,09 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
natvrdo uvařené vejce | Vejce slepičí | |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
špetku špetku cukru | Cukr bílý | |
lžíci lžíci pažitky | Pažitka čerstvá | |
strouhaný zázvor | Zázvor sušený |