Nutriční hodnoty (Řecký salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 037 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 136,80 g |
– nasycené | 14,01 g |
– nenasycené | 113,18 g |
–– mononenasycené | 53,19 g |
–– polynenasycené | 59,99 g |
––– omega 3 | 5,51 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 836 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 39,50 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
300 g 300 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
100 g 100 g majonézy nebo 2 bílé jogurty | Majonéza | 100 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
sůl | Sůl mořská | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |