Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecký salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 037 kJ /
1 443 kcal
Bílkoviny8,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,60 g
Tuky136,80 g
– nasycené14,01 g
– nenasycené113,18 g
–– mononenasycené53,19 g
–– polynenasycené59,99 g
––– omega 35,51 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 836 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy39,50 g
– cukry33,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
300 g 300 g čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
100 g 100 g majonézy nebo 2 bílé jogurty Majonéza 100 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
sůl Sůl mořská
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.