Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pavoučí dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie34 435 kJ /
8 230 kcal
Bílkoviny157,05 g
– z toho živočišné bílkoviny111,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,29 g
Tuky356,62 g
– nasycené110,59 g
– nenasycené214,42 g
–– mononenasycené158,55 g
–– polynenasycené55,87 g
––– omega 313,87 g
Vláknina20,10 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 1,52 g
Sůl4,29 g
Sacharidy1 085,04 g
– cukry824,91 g
––– laktóza66,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 necelý prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g moučkového cukru Cukr bílý 240 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
kakao Kakao prášek
mandlové aroma (nemusí být) Aroma mandlové
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
90 g 90 g cukru krupice Cukr bílý 90 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
150 g 150 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 150 g
270 g 270 g moučkového cukru Cukr bílý 270 g
30 g 30 g ztuženého tuku Margarín 30 g
50 g 50 g tekutého medu Med nepasterovaný 50 g
1 lžička 1 lžička rumu Rum 5 ml
několik kapek několik kapek mandlového aroma Aroma mandlové
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody Voda 45 ml
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
160 g 160 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 160 g
8 8 pendreků Lékořice pendrek
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
lentilky Bonbon čokoládový
kakao Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.