Nutriční hodnoty (Vepřovo-špenátová roláda na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 225 kJ / 3 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 304,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 243,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 90,33 g |
– nasycené | 16,76 g |
– nenasycené | 60,80 g |
–– mononenasycené | 42,44 g |
–– polynenasycené | 18,36 g |
––– omega 3 | 2,96 g |
Vláknina | 125,45 g |
Cholesterol | 739 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,11 g |
Sacharidy | 263,35 g |
– cukry | 33,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty v celku | Vepřová kýta | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
10 10 větších stroužků česneku | Česnek čerstvý | 700 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
450 g 450 g mraženého špenátu | Špenát mražený | 450 g |
muškátový ořech | Muškátový oříšek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g salámu | Polosuchý salám | 100 g |
špek | Špek | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |