Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Židovský kaviár - paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 148 kJ /
2 425 kcal
Bílkoviny92,97 g
– z toho živočišné bílkoviny91,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,61 g
Tuky217,86 g
– nasycené54,70 g
– nenasycené139,16 g
–– mononenasycené64,78 g
–– polynenasycené74,38 g
––– omega 33,65 g
Vláknina5,67 g
Cholesterol 3,13 g
Sodík 388 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy22,14 g
– cukry4,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecí játra (ev. Kachní, husí) Játra kuřecí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 vařené žloutky Vaječný žloutek 46 g
200 ml 200 ml kachní sádlo Sádlo kachní 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.