Nutriční hodnoty (Židovský kaviár - paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 148 kJ / 2 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
Tuky | 217,86 g |
– nasycené | 54,70 g |
– nenasycené | 139,16 g |
–– mononenasycené | 64,78 g |
–– polynenasycené | 74,38 g |
––– omega 3 | 3,65 g |
Vláknina | 5,67 g |
Cholesterol | 3,13 g |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 22,14 g |
– cukry | 4,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecí játra (ev. Kachní, husí) | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 vařené žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
200 ml 200 ml kachní sádlo | Sádlo kachní | 200 ml |