Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Variace na perkelt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 892 kJ /
3 320 kcal
Bílkoviny234,80 g
– z toho živočišné bílkoviny220,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,80 g
Tuky203,20 g
– nasycené91,02 g
– nenasycené41,45 g
–– mononenasycené35,70 g
–– polynenasycené5,75 g
––– omega 31,00 g
Vláknina58,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 646 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy91,20 g
– cukry58,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího krku a podplečí Hovězí krkovice 1000 g
80 dkg 80 dkg cibule Cibule čerstvá 800 g
4 4 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
8 8 cherry rajčat (nebo 4 normální rajčata) Rajčata cherry 240 g
červená paprika pochoutková Paprika červená čerstvá
1 KL 1 KL pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
černý mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 feferonky Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.