Nutriční hodnoty (Variace na perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 892 kJ / 3 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 220,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,80 g |
Tuky | 203,20 g |
– nasycené | 91,02 g |
– nenasycené | 41,45 g |
–– mononenasycené | 35,70 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 58,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 91,20 g |
– cukry | 58,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího krku a podplečí | Hovězí krkovice | 1000 g |
80 dkg 80 dkg cibule | Cibule čerstvá | 800 g |
4 4 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
8 8 cherry rajčat (nebo 4 normální rajčata) | Rajčata cherry | 240 g |
červená paprika pochoutková | Paprika červená čerstvá | |
1 KL 1 KL pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
černý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |