Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 626 kJ /
3 735 kcal
Bílkoviny63,96 g
– z toho živočišné bílkoviny12,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,20 g
Tuky165,40 g
– nasycené41,86 g
– nenasycené116,99 g
–– mononenasycené78,82 g
–– polynenasycené38,17 g
––– omega 32,62 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 587 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy486,18 g
– cukry118,88 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.