Nutriční hodnoty (Jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 626 kJ / 3 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,20 g |
Tuky | 165,40 g |
– nasycené | 41,86 g |
– nenasycené | 116,99 g |
–– mononenasycené | 78,82 g |
–– polynenasycené | 38,17 g |
––– omega 3 | 2,62 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 486,18 g |
– cukry | 118,88 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá |