Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak pod peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 578 kJ /
855 kcal
Bílkoviny172,76 g
– z toho živočišné bílkoviny171,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky14,73 g
– nasycené3,84 g
– nenasycené7,55 g
–– mononenasycené5,49 g
–– polynenasycené2,06 g
––– omega 31,36 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 490 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy7,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
koření dle chuti Pepř černý
strouhaný sýr cca 2 lžíce lžíce Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.