Nutriční hodnoty (Kuřecí steak pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 578 kJ / 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 14,73 g |
– nasycené | 3,84 g |
– nenasycené | 7,55 g |
–– mononenasycené | 5,49 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 490 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření dle chuti | Pepř černý | |
strouhaný sýr cca 2 lžíce lžíce | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |