Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trenčiansky párek s fazolí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie32 212 kJ /
7 699 kcal
Bílkoviny328,05 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny258,05 g
Tuky314,54 g
– nasycené78,00 g
– nenasycené226,87 g
–– mononenasycené143,90 g
–– polynenasycené82,97 g
––– omega 316,40 g
Vláknina259,90 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 24,29 g
Sůl60,00 g
Sacharidy776,00 g
– cukry235,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg paprik Paprika bílá čerstvá 1000 g
0,5 kg 0,5 kg tenkých párků (Javořické) Párek vepřový 500 g
200 ml 200 ml octa Ocet lihový 200 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g soli Sůl mořská 50 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
70 g 70 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 70 g
0,9 kg 0,9 kg kečupu Kečup sladký
1 kg 1 kg fazolí (červených, v suchém stavu) Fazole bílé 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.