Nutriční hodnoty (Trenčiansky párek s fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 32 212 kJ / 7 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 258,05 g |
Tuky | 314,54 g |
– nasycené | 78,00 g |
– nenasycené | 226,87 g |
–– mononenasycené | 143,90 g |
–– polynenasycené | 82,97 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 259,90 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 24,29 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 776,00 g |
– cukry | 235,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg tenkých párků (Javořické) | Párek vepřový | 500 g |
200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
0,9 kg 0,9 kg kečupu | Kečup sladký | |
1 kg 1 kg fazolí (červených, v suchém stavu) | Fazole bílé | 1000 g |