Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z okurek a ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie173 kJ /
41 kcal
Bílkoviny1,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy6,60 g
– cukry4,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátovou okurku Okurka salátová čerstvá
lžíci lžíci citrónové šťávy Šťáva z citrónu
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
kelímek kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
pažitku Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.