Nutriční hodnoty (Salát z okurek a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 173 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 4,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátovou okurku | Okurka salátová čerstvá | |
lžíci lžíci citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
kelímek kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
pažitku | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |