Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky v nálevu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 050 kJ /
2 641 kcal
Bílkoviny278,77 g
– z toho živočišné bílkoviny244,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,05 g
Tuky68,16 g
– nasycené16,29 g
– nenasycené33,74 g
–– mononenasycené25,68 g
–– polynenasycené8,06 g
––– omega 30,31 g
Vláknina51,64 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 14,27 g
Sůl34,48 g
Sacharidy210,62 g
– cukry41,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rybího masa Vepřová kýta 1000 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
špetka špetka kari koření Kari
kmín Kmín
100 g 100 g strouhanky Strouhanka pšeničná 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
0,2 l 0,2 l 8% octa Ocet lihový 200.00000298023224 ml
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 1 malá sklenice sterilované papriky Paprika červená sterilovaná
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 hřebíček Hřebíček
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.