Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní fazolačka maďarská)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 434 kJ /
4 167 kcal
Bílkoviny263,53 g
– z toho živočišné bílkoviny169,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny94,53 g
Tuky218,54 g
– nasycené91,81 g
– nenasycené123,66 g
–– mononenasycené85,44 g
–– polynenasycené38,22 g
––– omega 30,60 g
Vláknina80,10 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 4,67 g
Sůl10,60 g
Sacharidy248,55 g
– cukry33,55 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g suchých fazolí (nejlépe barevné) Fazole bílé 400 g
500 g 500 g uzeného kolena (žebro) Vepřové koleno bez kosti uzené 500 g
500 g 500 g uzené klobásy maďarského typu Klobása 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletá červená paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
500 ml 500 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 500 ml
ocet Ocet lihový
mražená nať libečku (možno vynechat) Libeček čerstvý
domácí nudle (nebo drobení) Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.