Nutriční hodnoty (Drůbeží tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 20 014 kJ / 4 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 555,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 553,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,72 g |
Tuky | 261,52 g |
– nasycené | 100,95 g |
– nenasycené | 127,67 g |
–– mononenasycené | 70,42 g |
–– polynenasycené | 57,26 g |
––– omega 3 | 3,18 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 6,23 g |
Sodík | 14,21 g |
Sůl | 33,90 g |
Sacharidy | 48,95 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg drůbežího masa (slepice) | Kuře prso | 1000 g |
6 6 syrových vajec | Vejce slepičí | 420 g |
4 4 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 280 g |
0,5 kg 0,5 kg kabanosu nebo špekáčků | Párek vepřový | 500 g |
1 1 kávová lžička pepře | Pepř černý | 1 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
0,5 kg 0,5 kg drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg vepřové kůže | Vepřová kůže | 500 g |