Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí klobásky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie245 395 kJ /
58 651 kcal
Bílkoviny3 146,60 g
– z toho živočišné bílkoviny3 134,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky5 088,84 g
– nasycené1 331,92 g
– nenasycené2 678,62 g
–– mononenasycené2 187,10 g
–– polynenasycené491,52 g
––– omega 322,40 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 9,23 g
Sodík 171,48 g
Sůl420,00 g
Sacharidy63,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
17 kg 17 kg vykostěného bůčku Vepřový bok 17000 g
3 kg 3 kg zadního hovězího Hovězí kýta 3000 g
400 g 400 g soli Sůl mořská 400 g
3 palice 3 palice česneku Česnek čerstvý 270 g
3-4 l 3-4 l studené vody Voda 3500 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
mletá pálivá paprika Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.