Nutriční hodnoty (Polévka s játrovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 051 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
Tuky | 14,44 g |
– nasycené | 3,93 g |
– nenasycené | 6,81 g |
–– mononenasycené | 4,91 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 19,65 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 40,78 g |
– cukry | 16,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 housky | Houska pšeničná | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
15-200 g 15-200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 107.5 g |
1 kostka 1 kostka vývaru | Vývar hovězí | 60 ml |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
strouhanka na zahušťení | Strouhanka pšeničná | |
200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |