Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s játrovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 051 kJ /
490 kcal
Bílkoviny40,62 g
– z toho živočišné bílkoviny27,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,48 g
Tuky14,44 g
– nasycené3,93 g
– nenasycené6,81 g
–– mononenasycené4,91 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,05 g
Vláknina19,65 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy40,78 g
– cukry16,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 housky Houska pšeničná
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
trochu trochu oleje Olej řepkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
15-200 g 15-200 g kuřecích jater Játra kuřecí 107.5 g
1 kostka 1 kostka vývaru Vývar hovězí 60 ml
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
strouhanka na zahušťení Strouhanka pšeničná
200 g 200 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.