Nutriční hodnoty (Sýrový nákyp s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 403 kJ / 2 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 185,31 g |
– nasycené | 104,15 g |
– nenasycené | 64,59 g |
–– mononenasycené | 55,45 g |
–– polynenasycené | 9,14 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 2,03 g |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,16 g |
Sacharidy | 109,03 g |
– cukry | 35,58 g |
––– laktóza | 30,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg sýra Goudy | Gouda 45% t. v s. | 300 g |
svazek svazek čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1/2 svazku 1/2 svazku kopru | Kopr nať čerstvý | 25 g |
4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
4 dcl 4 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
6 lžic 6 lžic másla | Máslo kravské | 60 g |
10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
strouhaný muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
cibuli | Cibule čerstvá | |
konzervu konzervu rajčat a | Rajče červené čerstvé | |
tuk na vymazání formy | Margarín |