Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s celerovou natí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 834 kJ / 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 45,75 g |
– nasycené | 3,28 g |
– nenasycené | 40,12 g |
–– mononenasycené | 27,98 g |
–– polynenasycené | 12,14 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,00 g |
– cukry | 42,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 800 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
lžičku lžičku hořčice | Hořčice plnotučná | |
středně velkou cibuli | Cibule čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sekané mladé celerové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |