Nutriční hodnoty (Paprikový salát s okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 517 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 33,15 g |
– nasycené | 2,27 g |
– nenasycené | 29,49 g |
–– mononenasycené | 20,82 g |
–– polynenasycené | 8,67 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
malou salátovou okurku | Okurka salátová čerstvá | |
kelímek kelímek jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská |