Nutriční hodnoty (Vánoční štika zasněžená parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 392 kJ / 1 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 52,20 g |
– nasycené | 26,48 g |
– nenasycené | 12,14 g |
–– mononenasycené | 10,88 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,96 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety štiky | Štika filet | 800 g |
10 dkg 10 dkg sýru Parmigiano-Reggiano | Parmezán | 100 g |
přepuštěné máslo | Ghí | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
mletá paprika | Paprika červená sušená |